Svinjetina na kineski
28/12/2022
(8)
50min

Kada nemate ideju za ručak, sve je dosadno i već isprobano, pokušajte s ovim.

Tabasco trokutići
21/12/2022
55min

U frižderu uvijek ima salame i sira. Složite brzinske trokutiće koji su odlična zakuska za nenajavljene goste.

Enchilade
14/12/2022
1h

Enchilade, ili po mom - En”chili”ade tortilje su punjenje piletinom i sirom, a specifične zbog umaka u koji ide posebna kombinacija začina.

Paklene pancerote
07/12/2022
2h

Paklene pancerote su jelo u kojem se punjeno dizano tijesto prži u ulju.

Spicy suncokret
30/11/2022
Ljuti popečci od mrkve i kukuruza
23/11/2022
20min

Povrtni popečci koje radim jako često, super su i topli i hladni.

Pogačice s čvarcima
09/11/2022
1h 5min

Od jednostavnih sastojaka dobije se razlistana pogačica od koje zamiriše cijela kuhinja i vraća u djetinjstvo. Izvana su hrskavi, a unutra meki. Sutradan su odlični uz čaj ili kavu.

Spicy bao bunsi s kozicama
02/11/2022
2h 30min

Lagano i pikantno - jednostavno neodoljivo!

Prva kotlovina
26/10/2022
2h 30min

Cijeli život odrastam uz muškarce koji su za (skoro) svako obiteljsko okupljanje kuhali kotlovinu. Dugo vremena sam gledala, prikupljala informacije pa odlučila pokušati napraviti po prvi puta.

Svinjetina u pikantnom umaku
12/10/2022
1h 20min

Ovo jelo jako je ukusno i fino. Najviše sliči vinskom gulašu i pašticadi. Samo što je puno jednostavnije za napraviti od pašticade.

Tajlandska juha
05/10/2022
(5)
1h 15min

Ljutkasta juha.

Index kuhinja

Jede vam se nešto slatko, a nemate jaja? Napravite ovaj biskvitni kolač

Jede vam se nešto slatko, a nemate jaja? Napravite ovaj biskvitni kolač

IAKO SE jaja često smatraju neizostavnim sastojkom u pripremi biskvita, dobra vijest je da ih sasvim uspješno možete izostaviti.
5 brzih ribljih recepata za petak nakon posla, gotovi u manje od pola sata

5 brzih ribljih recepata za petak nakon posla, gotovi u manje od pola sata

NAKON napornog radnog tjedna, posljednje što želite je sate provoditi u kuhinji. Ako tražite nešto brzo, ukusno i lagano, riblja jela su savršen izbor.
Mate Janković: Izašli smo iz restorana, pogledali se i rekli "što je ovo bilo?"

Mate Janković: Izašli smo iz restorana, pogledali se i rekli "što je ovo bilo?"

NAŠ POZNATI chef Mate Janković napisao je zašto je madridski DiverXO najimpresivniji restoran na svijetu.