Piletina na lovački način
(15)
1h 50min

Ovaj francuski klasik jednostavan je za pripremiti, a savršen uz kremasti pire ili hrskavi kruh. Piletina se krčka, u umaku na slabijoj vatri, kako bi bila mekana i kako bi se okusi sjedinili.

Piletina u lisnatom
(9)
1h 5min

Hrskavo lisnato tijesto punjeno je sočnim nadjevom s kockicama pilećeg filea, kukuruzom, slaninom i šampinjonima. Najbolje je dok se jede toplo.

Calzone pizza
(9)
2h

Calzone ili preklopljena pizza hrskava je iz vana, a sočna iznutra. Postupak izrade je sličan kao i kod klasične pizze, tijesto se umijesi i razvalja, a zatim se polovica puni nadjevom te se s drugom polovicom preklopi i dobro se zatvore rubovi. Osim navedenih sastojaka u receptu, u nadjev možete staviti i suhu salamu, tunu, kukuruz ili papriku, izbor je na vama.

Tjestenina sa špinatom i gljivama
(6)
25min

Još jedan brzi i jednostavan recept namijenjen kuharima početnicima.

Povrtni rižoto
(5)
50min

Šareni rižoto s raznolikim povrćem.

Quiche sa šampinjonima i špinatom
1h 30min

Jednostavna i brza slana pita za koju nadjev lako možete prilagoditi po vlastitim željama.

Wok piletina s rižinim rezancima
1h

Umak ovog recepta je game changer.

Punjeni zapečeni šampinjoni
(11)
40min

U ovom se receptu šampinjoni pune nadjevom od sira, češnjaka i pekan oraha, a zatim do zlatne boje peku u pećnici. Savršeno vegetarijansko predjelo!

Poljski gulaš od svinjetine
(5)
2h 35min

Ovaj recept za svinjski gulaš kako ga pripremaju Poljaci koristi svakodnevne sastojke i vrlo je ukusan. Priprema se od mekanih komadića svinjske lopatice, piva, gljiva i mrkve, a sve zajedno pliva u ukusnom umaku.

Povrtni temeljac
(5)
1h 10min

Hranjiv recept za povrtni temeljac koji će poboljšati vaše juhe, rižota, umake i još mnogo toga.

Pileća prsa punjena šampinjonima
(8)
45min

Pileća prsa punili smo pirjanim šampinjonima sa češnjakom, listovima špinata i sirom. Ovako pripremljena piletina ostaje sočna i kad se ohladi.

Spring rolls
(7)
33min

Spring rollsi, odnosno proljetne rolice zbog kojih će vas ekipa gnjaviti da ih napravite svaki put kad dolaze kod vas na druženje. Poslužite uz slatko-kiseli umak.

Štrudla s piletinom i gljivama
(10)
1h

Omiljena kombinacija ovog puta u tankom tijestu.

Pohani smrčci
(8)
45min

Smrčci se kao i šampinjoni mogu pohati. Hrskavu šumsku deliciju možete poslužiti za večeru, prilog, ali i kao zamjenu za meso u glavnom obroku.

Lazanje s puretinom i šampinjonima
(8)
1h 15min

Recept za malo drugačije lazanje s mljevenim purećim mesom i šampinjonima.

Saft od pilećeg zabatka sa šampinjonima
(14)
55min

Možete ga napraviti više pa sačuvati i za dan nakon, samo promijenite prilog i salatu.

Punjeni zapečeni šampinjoni
(9)
1h

Prilično jeftino jelo. Ispadne puno porcija tako je je taman za zabave i okupljanja.

Svinjski medaljoni u umaku od gljiva
(15)
40min

Svinjski medaljoni u umaku od gljiva jednostavno je jelo koje se brzo priprema. Iskoristite vrganje ili lisičarke, ali ako nemate njih pri ruci poslužit će i šampinjoni. Poslužite uz njoke, zelene rezance ili pire krumpir.

Umak od gljiva s kiselim vrhnjem
(5)
30min

Ovaj ukusni umak od gljiva najbolje se poslužuje uz kuhanu rižu, a odlično će poslužiti kao ukusan prilog uz mesna i bezmesna jela.

Kukuruzni popečci s povrćem
(6)
1h

Kukuruzna krupica je vrlo raznolika, a i cijenom pristupačna namirnica. Ovo je naš prijedlog kako od malo povrća i kukuruzne krupice napraviti ukusne, lagane i zdrave popečke.

Index kuhinja

Zatvara se azijski restoran u centru Zagreba. Vlasnica: Svratite da se pozdravimo

Zatvara se azijski restoran u centru Zagreba. Vlasnica: Svratite da se pozdravimo

ZATVARA se jedan od boljih restorana u centru Zagreba - All Saints by It Makes Sushi u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, u sklopu tzv. novog Alcatraza.